När du vill ha tid över för annat

Om ossÖver 40 års kombinerad erfarenhet och expertis


Vi är ett familjeföretag från början startat av mor & son, Bahrije Pllana och Adrian Pllana i Norrköpings kommun. Med tiden har vi vuxit och  blivit allt mer eftertraktade, då kunde vi därefter utöka antalet individer som involverats för att nå samma mål. Vi utför idag även tjänster i andra delar av Östergötlands län. Då vi blivit bra omtyckta av kunder har det resulterat i allt  fler möjligheter att visa vad vi går för till allt fler uppdragsgivare. Vi har lämnat stora avtryck på arbetsmarknaden med konkurrenskraftiga priser, samt våra garantier på nöjdheten hos kunderna. Vi har glöden och komplettar varandra väl i våran verksamhet, dessutom älskar vi det vi gör, vilket gör det hela mycket enklare..


Erfarenheten av branschen samt företagandet gör att man ständigt utvecklas och kan tillgodose kunders behov på bästa sätt. Vi tar stor hänsyn till kundens sekretess, d.v.s. att vi inte pratar om våra kunder till andra. Och det gör att man anlita sig till oss.


Vi har flera utbildningar inom branschen, även andra utbildningar som berör miljön. ISO 14001 diplomerade inom miljöcertifiering. Vi siktar ständigt på att kontinuerligt utvecklas och ligga i takt med tiden.

Bahrije Pllana